HEALTHY WOK

HEALTHY WOK Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 450 beoordelingen
26 jul 2021 om 23:35 Heerlijk gegeten, ga hier zeker vaker bestellen!
24 jul 2021 om 18:34 Heerlijke wokmaaltijd! De kungpau saus is een aanrader als je van een beetje pittig houdt. Voldoende bestelling komt zeker.
15 jul 2021 om 21:57 Na bijna 2 uur is het eten uiteindelijk bezorgd. De bezorger liet mij weten dat door drukte en een bezorgers die ziek was, het eten zo laat werd bezorgd. Het probleem dat Healty Wok heeft, moet niet het probleem worden van de klant.
5 jul 2021 om 13:14 Had hiervoor altijd de zwarte bonen saus of de zwarte peper saus jammer dat ik die dit keer niet kon kiezen ..ook betaald voor garnalen die er niet bijzaten..verder is het eten wel altijd heel lekker .
4 jul 2021 om 19:58 Bezorging is echt top. Ze waren er zelfs voor de aangegeven tijd en de wokmaaltijden bevatten lekker veel groente.
4 jul 2021 om 12:18 Gesmuld van de wokmaaltijd. Knapperige groenten, riant aanwezig. Benieuwd naar de andere wok combinaties, die ga ik ook proberen.
4 jul 2021 om 11:23 Bezorging prima. Eten (kip teriyaki) had geen smaak. Niet het geld waard. Wel gezond.
3 jul 2021 om 22:12 wok eiernoedel/rijst mist wat smaak. Hoeveelheid prima in orde. Suggestie: biefstuk met teriyaki saus toevoegen aan je menukaart.
2 jul 2021 om 21:50 Bezorging en verpakking was prima. Het eten, met name de pasta pesto, had zeer weinig smaak en pasta veel te gaar. Helaas zeker geen aanrader.
30 jun 2021 om 15:23 Lang gewacht en niet te vreten! Gebeld met klacht en daar is niet op gereageerd. Echt de slechtste pokebowl ooit. Als er netjes gereageerd was op mijn klacht, had ik dit nooit online geplaatst
26 jun 2021 om 20:48 Snel bezorgd, lekker eten.
24 jun 2021 om 20:32 Ik had voor een bepaalde tijd besteld. 5 minuten ervoor stond het voor de deur. Ik kwam pas een uur later aan eten toe maar het was nog steeds heel goed warm en smaakte heerlijk